Cookies van ETT

Op deze pagina vindt u meer informatie over de doeleinden van gegevensbewerking, die wij op deze website gebruiken. Wij maken u erop attent dat wij voor de werking van de website persoonsgegevens verwerken op basis van gerechtvaardigd belang. Deze verwerking dient te allen tijde het belang van uw gebruik van deze e-learning website. Wij benadrukken dat de persoonsgegevens die worden verwerkt en de informatie van uw apparaat nimmer met derden leveranciers (en/of advertentiepartners) worden gedeeld.

Het betreft hierbij cookies, unieke ID's en netwerk-gebaseerde identificatiemiddelen samen met andere informatie bijv. browsertype en informatie, taal, schermgrootte en overige ondersteunde technologie├źn. Deze kunnen op uw apparaat worden opgeslagen of worden gelezen om dat apparaat, telkens wanneer het verbinding maakt de website, te herkennen voor de leerdoeleinden.

U heeft uiteraard het recht om bezwaar te maken tegen deze verwerking echter maken wij u erop attent dat u gebruik van deze e-learning website dan niet mogelijk is.


Trainingen

Zodra je bent ingelogd zie je hieronder de trainingen van de Allianz, die voor jou beschikbaar zijn.

Je kunt de training(en) zo vaak als je wilt doornemen. Ben je zeker van je zaak, rond dan een training af door het maken van de toets. Als je deze toets met een goed resultaat sluit, behaal je een persoonlijk certificaat. Let op, je kunt de toets maar één keer volgen. De score vind je terug onder de button 'Mijn resultaten'.

Ben je aan de training begonnen, maar heb je deze niet afgemaakt? Je kunt altijd kiezen voor 2 mogelijkheden: helemaal opnieuw starten of op de pagina doorgaan waar je was gebleven.